Menu

I am a content box for offcanvas navigation
I am a content box for offcanvas navigation

Flyttstädning

Löfberg Service ordnar flyttstädning åt dig!

Vid en flytt är det mycket som ska ordnas och då kan det vara skönt att slippa tänka på flyttstädningen så man kan njuta av sitt nya boende istället.

Detta ingår i flyttstädning

Köket

Badrummet

Övriga bostadsrum

Inför flyttstädningen

Se till att hemmet är tomt.

OBS! Kunden frostar av både kyl och frys samt tömmer kyl och frys. Detta ska vara klart innan vi kommer. Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas. 

Fönsterputsning ingår ej i flyttstädning, beställs separat. Om fönsterputsning är beställt putsar vi ej trasiga fönster eller fönster som ej går att öppna.

Städning av biytor som balkong, utsida av fönsterbleck, förråd, tvättstuga utanför bostad och garage kan du beställa separat, det ingår inte i flyttstädningen.

BostadsytaPris inkl. moms
0-50 kvm47 kr/kvm
51-75 kvm41 kr/kvm
76-100 kvm37 kr/kvm
101-200 kvm37 kr/kvm
201-uppåt32 kr/kvm

Priserna är efter skattereducering (RUT-avdrag) inklusive moms. Fönsterputs ingår inte i priset, utan tillkommer. Innan flyttstädningen gör Löfberg Service en besiktning av bostadens skick. 99 kr tillkommer för resor, administration och städmaterial.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar om vi missat något. Reklamation måste göras senaste två dagar efter städningstillfället.

Rulla till toppen