Menu

I am a content box for offcanvas navigation
I am a content box for offcanvas navigation

Hemstädning

Löfberg Service utför hemstädning med omsorg.

Det är skönt att slippa tänka på städningen och istället kunna lägga ner tiden på roligare saker! Att komma hem till ett välstädat och fräscht hem är en härlig känsla. Vi har kvalitetsgaranti så du kan vara säker på att ditt hem blir ordentligt städat.

Hemstädning i Norrort från Löfberg Service

Hemstädning av Löfberg Service

Löfberg service erbjuder veckostädning, städning varannan vecka eller var 4:e vecka. Givetvis städar vi även vid enstaka tillfällen men för kunden är det mer förmånligt med abonnemang – billigare pris. Med skattereduktion får du 50% billigare direkt på fakturan!

Hemstädning går även att få som löneförmån från arbetsgivaren.

Fördelar med abonnemang

Kostnad

Kostnaden varierar beroende på hur ofta du vill ha hemstädning. Det blir billigare ju oftare du vill ha städning. Vi kommer överens med kunden om önskemål och vad som passar bäst. Se vår prisräknare på startsidan för att se ett ungefärligt pris.

 Timmar per städtillfällePris inkl. moms
Städning varje vecka3-8 h197 kr/h
Städning varannan vecka3-8 h211 kr/h
Städning 1 gång/månad3-8 h222 kr/h

Priserna är per timme efter skattereducering (RUT-avdrag) inklusive moms. 99 kr per städtillfälle tillkommer för resor, administration och städmaterial.

Innan städningen

När vi kommer och städar önskar vi att det är undanplockat, men alla hem är olika och därför anpassar vi städningen efter kundens behov.

Detta ingår i hemstädning

Köket

Badrummet

Alla rum

Rulla till toppen