Menu

I am a content box for offcanvas navigation
I am a content box for offcanvas navigation

Om oss

Löfberg Service AB - städföretag i Vaxholm

Löfberg Service är ett familjeföretag med många års erfarenhet inom städbranschen. Vi erbjuder städtjänster för privatpersoner och företag som behöver städhjälp i form av hemstädning, flyttstädning, visningsstädning, storstädning, fönsterputsning m.m.

Vi är ett städföretag du kan lita på

Våra kunder är både stora och små och alla är lika viktiga för oss. Trygghet och bra service är en självklarhet! Våra tjänster är efterfrågade och vi växer hela tiden. Vår personal är försäkrad och vi har en trygghetsförsäkring på företaget. Vi har kvalitetsgaranti – som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Vi bedriver en verksamhet som ger så lite miljöpåverkan som möjligt och använder i möjligaste mån miljömärkta produkter.

Miljö & kvalitet

Miljö & miljöpåverkan
Vi bedriver en verksamhet som ger så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi väljer i möjligaste mån miljövänliga produkter som är skonsamma för miljön och doserar rätt mängd medel.

Kvalitetspolicy
Vi arbetar ständigt med att utveckla kvalitén i våra tjänster. Våra medarbetare är företagets grund och vi anser att medarbetare som är kompetenta, trivs och är motiverade är otroligt viktigt för ett framgångsrikt kvalitetsarbete. 

Vill du jobba hos oss?

Löfberg Service viktigaste tillgång är dess medarbetare, därmed söker vi städpersonal som är driven, noggrann och punktlig. Vi ser gärna att den sökande har tidigare erfarenhet av städning och hög social kompetens. Maila din ansökan till arbeta@lofbergservice.se

Rulla till toppen